Tess agility hopp.jpg

AGILITY

 

Träna tillsammans med din hund på Örbacka

Vill du prova på agility med din hund eller kanske har ni redan provat på och vill fortsätta utvecklas tillsammans? På Örbacka håller vi flera olika kurser på gården och du kan också välja att delta på enstaka träningstillfällen. Agility är en rolig och fartfylld träningsform som du och din hund utövar tillsammans! Ni lär er handling, grundläggande regler, upplägg, fokus och belöning. Som grupp åker vi även ibland på tävlingar tillsammans. Läs mer under respektive kategori nedan:

 
Tess hoppar 2.jpg
Tess långhopp.jpg
IMG_6188.JPG

Nybörjarkus

Har du lust att prova på agility? Det är en härlig träningsform både för dig och din hund och ni kommer nära varandra.

Vi har kurser i mån av intresse och anpassar träningen efter deltagarna. 

Kostnad 600 kr.

Fortsättningskurs

Vill du och din hund fortsätta att växa som team och utmana er framåt i agilityn? Delta på vår fortsättningskurs! Vi åker ut på tävlingar och kommer in i det roliga Agilitylivet. 

Kostnad 600 kr.

Enstaka träningstillfällen

Vill du prova på agility utan att skriva upp dig på en hel kurs? Det går alldeles utmärkt att delta på ett av våra träningstillfällen. Vi tränar oftast en gång i veckan (söndag em) och då samlas de som har gått kurs och som har lite vana. Vi bygger en bana och tränar tillsammans och löser de svårigheter vi stöter på. 

Kostnad 50kr/gång.

Obs! Föranmälan krävs

 
DSC01172.JPG

Anmälan agility fortsättningskurs

Vill du och din hund fortsätta att växa som team och utmana er framåt i agilityn? Delta på vår fortsättningskurs! Vi åker ut på tävlingar och kommer in i det roliga Agilitylivet.​

Kostnad 600 kr.

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret.

arrow&v

Tack för ditt meddelande!