top of page
Hund att bli ansatt

HUNDFRISÖR

Klipp och trim för både små och stora hundar

Välkommen till Margaretas trimstuga i Ör mellan Mellerud och Brålanda. Hos oss står hunden alltid i centrum och vi hjälper dig med allt från kloklippning till trim, tvätt och full spabehandling för både små och stora hundar. Vi fokuserar på att klippet ska vara en bra upplevelse för både dig och hunden, och på att tillföra ny glädje genom friska och välvårdade pälsar.  

Är du osäker vad du ska boka? Hör gärna av dig så hjälper vi dig välja rätt! 

Klippa pälsen

Klipp & Trim

Klipp: hunden badas och fönas torr. Därefter klipps hunden efter kundens önskemål. Klor och tassar ingår. 

Trim: Hundens päls rycks så att ”gammal” päls tas bort efter kundens önskemål. Klor och tassar ingår. Gäller för strävhåriga raser. Hunden ska inte badas innan besöket så lossnar pälsen lättare. 

Pris:

XS/S: från 750kr

M: från 850kr

L: från 950kr

Hundtvätt

Bad & Fön

Hunden badas och fönas torr så att ev. tovor försvinner. Viss klippning på tassar och runt ögonen vid behov. Kloklippning ingår. Har man en ”dubbelpälsad” hund kan man få erbjudande om att få en urfällningsbehandling. Då badas och fönas hunden torr och jag borstar ur pälsen så att ”gammal” päls försvinner. 

Pris:

XS/S: från 450kr

M: från 500kr

L: från 700kr

Spikklämma

Kloklippning

Många upplever att det kan vara svårt att själv klippa klorna på sin hund. Det är dock mycket viktigt att regelbundet se till att din hunds klor är rätt längd för att undvika skador. Hos oss finns möjlighet att få hjälp med att klippa klor, antingen enskilt eller i samband med klipp/tvätt. Klippkort 10 gånger finns tillgängligt. 

Pris:

125kr / tillfälle

Klippkort (10 gånger): 1000kr

17920841641748891.jpg

Valppaket

Valpen kommer hit vid tre tillfällen á 45 min då den vänjs vid att stå på bordet och bli hanterad. Paketet är anpassat för valpar mellan 12 veckor och 6 månader. Första besöket är mest en mysig stund så att valpen känner sig trygg med lokalen och mig, vi bygger en relation. Andra besöket försöker vi bada och ev föna valpen och ev lite klipp. Tredje besöket blir det bad, fön och klipp. Du som ägare får gärna vara med vid besöken så kan vi gemensamt gå igenom vad just din hunds päls behöver.

från 950kr

Dog Grooming Tools
Att tänka på inför ditt besök

Under utbildning hos Hundens Hus

Margareta är under HT 2022 / VT2023 under utbildning till diplomerad hundfrisör hos Hunden Hus i Göteborg. Utbildningen är en grundkurs med fokus på klippning/trimning av vardagsfrisyrer, hantering av olika hundar och pälstyper, raskunskap, stress, och läsa hund. Under utbildningens gång erbjuds tjänster till rabatterat pris. 

hundenshus.jpg
Frisör: Kontakt
bottom of page